Puu, mis kannab head vilja
Tere tulemast Paul!

Tere tulemast Paul!

Täna tervitasime  Kaarli Kooli perega vabatahtliku Saksamaalt, Paul Wagener’i.

Paul jääb meie juurde pooleks aastaks ning tegutseb koostöös eelkõige saksa keele õpetajatega, pakkudes meie õpilastele võimalust nii tundides kui väljaspool tunde erinevate tegevuste kaudu rohkem saksa keeles suhelda ning õppida paremini tundma Saksamaa igapäevaelu ja kultuuri.

Palusime ka Paulil endast ja oma Eestisse tulekust rääkida, siinkohal lühike kokkuvõte.

Minu nimi on Paul Wagener. Olen 18-aastane ja pärit Hamburgist. Mulle meeldib veeta vaba aega koos sõpradega, hea meelega teen ka sporti.

Soovin Eestisse tulla, sest mulle meeldib uusi maid, kultuure ja eriti uusi inimesi tundma õppida, omavahel suhelda ja vastastikku õppida. Olen paljudelt tuttavatelt kuulnud, et Eesti on tore maa. Mulle meeldib Eesti loodus ja tuttavate sõnul on siinsed inimesed väga avatud, sõbralikud ning tolerantsed. Arvan, et meie koostöö ja omavahelised suhted Kaarl Koolis kujunevad sõbralikeks, lugupidavateks ja erilisteks.

Ostukorv
Scroll to Top